Over Perfect Lease Drenthe

Wie op zoek is naar een betaalbare en kwalitatief goede (lease) auto is bij Perfect Lease Drenthe aan het juiste adres. Onze voorraad bestaat uit jonge occasions met gegarandeerde lage kilometerstanden. Staat uw droomauto niet in onze voorraad, dan helpen wij u graag met het vinden van de juiste auto via ons uitgebreide inkoopnetwerk.

img

Lease binnen een paar klikken een auto naar keuze

Na ca. 15 jaar, want zolang is Autoservice Lunsing reeds actief als full service autobedrijf, heeft er een nieuwe uitbreiding plaatsgevonden. Perfect Lease Drenthe is ontstaan uit een samenwerking van Bert en Remco.

Perfect Lease Drenthe richt zich op de lease en verkoop van jonge occasions met lage KM standen. Remco heeft jarenlange ervaring in de automotive en lease branche en Bert als full service automonteur. Bert richt zich met name op de werkplaats, reparaties en aflever klaar maken van onze occasions, en Remco doet de verkoop en financial lease binnen het bedrijf. De passie voor auto’s en motoren is iets wat ze beide delen en waaruit de samenwerking is ontstaan.

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden? Kom dan gerust eens een bakje koffie doen aan de Hoofdstraat 23a in Grolloo. We laten u graag zien waar een klein bedrijf groot in kan zijn!

Heeft u interesse of vragen?

Neem contact op, of kom gerust eens een bakje koffie doen.

Wie op zoek is naar een betaalbare en kwalitatief goede (lease) auto is bij Perfect Lease Drenthe aan het juiste adres.

Contactgegevens

  • Hoofdstraat 23a, 9444 PA Grolloo
  • 06 43 46 53 68
  • info@perfectleasedrenthe.nl

Reviews

Dennis Knegt
Dennis Knegt
13:13 13 Aug 23
Goede service!
See All Reviews
js_loader

Website ontwikkeling door Dugu.nl